Wat zingen The Ambrosians

Repertoire Het repertoire van The Ambrosians is veelzijdig en wordt voortdurend vernieuwd. Onze herkenningsmelodie Moondance waarbij de groep al zingend op komt. Sing we and chant it, a capella gezongen, stamt uit de 16e eeuw en is tevens het oudste werk op het programma. In een gevarieerde bloemlezing wisselen wij luchtige, vlotte songs als Tie a yellow Ribbon en een Beatles Medley af met swingende stukken als bijvoorbeeld Sunny of Swingin’ with the Saints. Bekende musicalmelodieën, waaronder Fine brown frame, Cabaret en It might as well be Spring krijgen een plekje naast Nederlandse evergreens als ‘Als op het Leidse plein’, ’t is weer voorbij die mooie zomer’ en de bekende Pastorale. Veelal in speciale arrangementen van dirigent Paul Geurts. Uitgevoerd wordt  op dit moment Say a little prayer, dat alleen door de dames gezongen wordt en All of Me waarin de mannen hun zangtalent laten horen.

 

 

 

"The Ambrosians" Bestaan dit jaar 40 jaar!!     Houd de website in de gaten voor informatie omtrent onze festiviteiten.    
Verder repeteert het koor momenteel intensief op de nummers die op de rol staan voor ons jubileum concert van 6 november 2016.

Heeft u zin om eens mee te zingen?  Neem dan contact op met ons secretariaat: Anneke van Velsen, Stuurboord 44, 1276 CS Huizen 035-5315058, of met de voorzitter: Ben Gräve, 035-5386872

Hieronder zijn een paar fragmenten van onse repetitieavond te horen.

      Fragment 1  Fragment 2  Fragment 3  Fragment 4

 

The Ambrosians repeteren elke dinsdagavond in dorpshuis De Blaercom te Blaricum. Ook daar kunt u zich aanmelden.